Tijdens het bevestigen van een order, toont Crystal Reports een foutmelding.

Het geheugen is vol. Onvoldoende geheugen voor de bewerking.

Om dit probleem op te lossen, moeten de afbeeldingen geconverteerd worden naar een kleiner formaat (< 200kb)  Vervolgens moet er een nieuwe image import uitgevoerd worden.

De afbeeldingen kunnen geconverteerd worden via de standaard imageviewer in uw besturingsysteem. Open de afbeeldingen en klik op exporteer. Sleep vervolgens de kwaliteitsmeter omlaag, totdat het bestand minder dan 200 kb groot is.