Het kan voorkomen dat in XL-ENZ de melding 'Het maximum aantal gebruikers voor deze licentie is bereikt' getoond wordt.

Wanneer deze melding getoond wordt navigeert u naar het menu: Hoofdmenu | Systeembeheer | Gebruikersbeheer | Gebruikersinformatie

Hier ziet u een lijst van  actieve sessies. Beoordeel welke sessie eventueel afgesloten kan worden (dit kan een oude sessie zijn). Selecteer de gebruiker en de actie 'Sessie afsluiten' voor de 'geselecteerde' gebruiker. Kies vervolgens 'Uitvoeren'

Hiermee wordt de sessie afgesloten en is er weer een extra licentie beschikbaar waarmee ingelogd kan worden.