Wanneer je geen factuur kunt samenstellen kan het zo zijn dat de afleverbon eerst geaccordeerd moet worden, bijvoorbeeld in het geval van creditnota’s.

Zie hiervoor het programma: Verkoop | Stamgegevens verkoop | Ordertypes

Kijk vervolgens via het programma: Verkoop | Facturatie | Accorderen creditnota’s of de desbetreffende afleverbon ertussen staat. Accordeer de afleverbon, en klik op 'Verwerken'.

Nu kun je wél een factuur van die afleverbon maken.