Wij hebben een intern programma fbtiar_iw waarmee wij een factuur en zijn journaalposten kunnen opreopen en eventueel manipuleren.
Er zit hier een knop verify om de factuur journaalpost te cntroleren.
Als deze fout blijft dan kun je evntueel het SDO ophalen en in de enable rocedure bovenin return ''" zetten.
Hierna kun je handmatig wat aanpassen of toevoegen aan de journaalpost om hem kloppend te krijgen.

Als voorbeeld als er een BTW boeking niet gedaan is dan kun je deze toevoegen en ook eventueel het BTW transactietype van de omzet regel aanpassen.

Uiteraard met de grooste vorzichtigheid gebruiken.