Vraag

Is het mogelijk om het woord Postbus bij facturen in het Duits te veranderen naar Postfach en in het Engels naar PO Box (En voor Frans: Boîte postale).

Antwoord
Menupad: Systeembeheer | Algemeen-bedrijf | Talen

Op de tab 'Algemeen' maak je eest de taalcode aan en op de tab 'Labels' kun je vervolgens bij 'Waarde label' de vertaling invullen.

Vervolgens is het raadzaam om reeds ingevoerde adressen te updaten via onderstaand programma.

Menupad: Systeembeheer | Algemeen-bedrijf | Adresmaskers

Ga op het veld POBoxTranslatedLabel staan en klik daarna op de groene pijl.

Dit zorgt ervoor de adressen goed worden bijgewerkt.