Roadmap 2022-2023 t/m Q1

Benieuwd welke verbeteringen en vernieuwingen in XL-ENZ beschikbaar komen? Bekijk dan de roadmap via onderstaande button.

Roadmap
Save the date

3 juni 2022 geven we een toelichting op de reeds ontwikkelde punten, de roadmap punten en kun je jouw vragen stellen. De sessie zal online te volgen zijn. We vragen je hiervoor in te schrijven via deze link.

Nieuwe release beschikbaar

De release 5.8 zit vol nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten.

Nieuw: WMS & scanning Scansuite
Reflecta is de samenwerking aangegaan met ICS-Vertex om klanten meer scan mogelijkheden en een future proof solution te bieden. Met de oplossing Scansuite biedt ICS-Vertex de klanten van Reflecta een flexibel configureerbare scanoplossing op basis van een standaard-koppeling. Hiermee kan gewerkt worden vanuit opdracht of spontane acties. Nieuwsgierig? klik hier of neem contact op met je accountmanager.

Nieuwe printmanager beschikbaar
Om de printmanager te stabiliseren is er gekozen voor een nieuwe en modernere opzet van deze functionaliteit. Na de release update kan deze nieuwe versie van de printmanager ingericht worden in samenwerking met de technische dienst.

T&T info in de dataset afleverbon
De dataset afleverbon is verrijkt met Track&Trace, zodat deze gecommuniceerd kan worden met derde partijen.

Aanpassing ICL aangifte
De ICL aangifte moet sinds begin dit jaar via de online applicatie IDEP+ ingelezen worden. Hiervoor is het huidige txt bestand omgezet naar een Excel bestand.

Benieuwd welke verbeteringen er nog meer beschikbaar zijn gekomen? Volledige release notes beschikbar via de onderstaande button.

Release notes

Ontwikkelde Retourlabels

Afgelopen maanden hebben onze ontwikkelaars zich hard gemaakt voor de functionaliteit om retourlabels te kunnen genereren tegelijk met de verzendlabel in combinatie met de Transsmart aanmelding. Deze optie heeft wat denkwerk gekost, maar is op een flexibele manier geintegreerd met de bestaande functionaliteit!

Ontwikkelde SSCC functionaliteit

Steeds meer bedrijven werken met SSCC-labels. Zo verplicht ook bol.com hun leveranciers dat zij gebruik maken van SSCC labels. Meerdere XL-ENZ gebruikers krijgen in 2022 met SSCC te maken. De functionaliteit is momenteel door Reflecta ontwikkeld en is in deze release beschikbaar gekomen.

Meer info over SSCC labels vind je via ons eerdere artikel hierover.

Op 27 mei (dag na Hemelvaartsdag) genieten meerdere collega's van een vrije dag. Niet dringende tickets worden maandag weer opgepakt. Uiteraard blijven wij bereikbaar voor urgente vragen, tickets en telefoontjes.

Op donderdag 2 juni vanaf 14.00 uur zijn wij gesloten vanwege een bedrijfsuitje. Telefonisch blijven wij bereikbaar voor spoedgevallen.