Beste klant,

We hebben de serverkast vervangen jullie kunnen als het goed is weer aan de slag.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,

Team Reflecta

Update 30-06-2022

We willen jullie op de hoogte brengen van de reden van deze storing. Ondanks dat we dubbel zijn uitgerust zijn er twee dezelfde componenten uitgevallen welke moeten worden vervangen. Deze zijn besteld en worden vannacht ingevlogen waarna ze zo snel mogelijk worden ingebouwd. Deze werkzaamheden lopen naar verwachting door tot einde ochtend met uitloop naar de middag.

Beste klant,

Er is een storing gaande op één van onze servers hierdoor kunnen medewerkers niet inloggen.

Dit betreft ook het inloggen via Remote desktop omgeving en inlezen facturen via Scansys. Wij zijn met de hoogste prioriteit aan het werk om dit op te lossen. We houden jullie op de hoogte van de voortgang.

Excuses voor het ongemak.

Reflecta Support