Mocht je na een windows 11 update problemen ondervinden met het opstarten van XL-ENZ raden we aan om onderstaande stappen uit te voeren

Na update Microsoft Windows update 22H2.

1. De oplossing is een aanpassing aan de registry onder windows.

1. HKEYlocalmachine\software\policies\microsoftNT\terminalserver\client

1. Maak een dword fClient\DisableUDP aan en geef die de waarde 1

Daarnaast moet de de laatste versie van de client geïnstalleerd worden

Het volgende bestand moet geïnstalleerd worden https://www.progress.com/support/openedge/webclient-executables/openedge-webclient-11-7-32bit (scroll naar beneden en klik op agree).

Pak het bestand uit en start setup.exe. Klik een aantal keer op next. Wanneer de installatie voltooid is moet XL-ENZ weer opgestart kunnen worden.

Mocht je hier vragen/opmerkingen over hebben, dan vernemen wij dat uiteraard graag.